Ik zet natuurlijk regelmatig een webshop of interieurwinkel in de spotlights. Een nieuw jaar is begonnen en zo kwamen er ook een aantal nieuwe ideeën bij me op. Vanaf deze maand ga ik elke maand een blogartikel delen waarin ik 5 interieurshops in de spotlights waar ik oprecht enthousiast over ben (eigen ervaring). Geen verkooppraatje, maar oprecht een dikke tip voor jullie dus! 

Interieurshops 

Zoals jullie weten shop ik het liefste bij kleine ondernemers. Simpelweg omdat ik het deze echt gun. Desalniettemin moet je voor de grotere interieurmerken toch echt bij de grotere shops zijn. Mijn lijstjes met interieurshops die ik elke maand ga delen, zullen daarom veelzijdig zijn! Deze week zijn aan de beurt; Home24, Maxwonen.nl, Neefa.be, Jotex en Moyha.

Home24 

Ik kwam met deze shop in aanraking door linkmaker (vast en zeker bekend onder de Instagrammers die dit lezen). Het assortiment van Home24 is echt enorm breed. Van ligbedden voor in je tuin, tot lampen en accessoires. Je kunt er werkelijk vanalles vinden. Dat is dan ook meteen het enige nadeel aan deze shop. Wanneer je gewoon even lekker wilt rondneuzen, ben je de weg al snel kwijt. Doelgericht iets zoeken werkt daarentegen perfect. Home24 reviews zijn ook zeer positief 

Maxwonen.nl 

Inmiddels heb ik alweer een aantal items in huis staan die ik bij Maxwonen.nl vandaan heb. Mijn lievelingsmerk By-Boo zit ook in hun assortiment dus daar heb ik dan ook een fauteuil van en de mooie kandelaars. Ook heb ik de Slider & laptoptafel Edge. Buiten het feit dat Maxwonen.nl een enorm breed assortiment heeft, zijn de prijzen ook goed en verzenden ze snel. Naast mijn eigen persoonlijke mening zijn de Maxwonen.nl reviews ook enorm positief. 

interieurshops
Woonaccessoires shoppen

Neefa.be 

Tussen het geweld van de wat grotere shops in dit lijstje, heb ik ook een kleine ondernemer die ik in het zonnetje wil zetten. Ik krijg namelijk enorm vaak de vraag waar die leuke regenboog vandaan komt op Jackie’s kamertje. Hou jij van die dromerige kinderkamertjes, dan past het assortiment van Neefa.be perfect bij jou! Ze heeft ook een handgemaakte collectie (waaronder dus mijn regenboog). De mijne heet “desert sand”.

kinderkamer accessoires

Jotex 

Ineens was daar Jotex een tijdje terug. Ik zag ze voorbij komen op Instagram en vond het unieke (en dat is geen understatement) assortiment enorm tof! Ik bestelde de Cliffhangers en inmiddels hebben ook mijn ouders ze in huis hangen. Wil je echt iets tofs in huis wat niet iedereen heeft, dan moet je echt even shoppen hier. Sommige items vind ik persoonlijk wel wat aan de prijs, andere juist helemaal niet! 

unieke interieurshops

Moyha 

Dit merk had al langere tijd mijn aandacht te pakken, maar ik stelde het bestellen toch uit. De prijzen van deze prachtige spreien, kussens etcetera vond ik namelijk best wel hoog. Toen ik eind december besloot om toch een mooi sprei en een paar kussentjes te bestellen, werden mijn verwachtingen zelfs overtroffen. Oprecht, ik ben fan! Wat een mooie kwaliteit en het zijn echte eyecatchers. De investering is het meer dan waard. Ik verwacht dat het niet bij één aankoop blijft. Overigens is dit een Poolse webshop, maar ik heb ervaren dat ze super betrouwbaar zijn. 

bedsprei kopen

Mochten jullie al een idee hebben, welke shops ik volgende maand in de spotlights moet zetten. Deel ze dan gerust hieronder!