Glazen kandelaren zijn een geweldige manier om je interieur te verfraaien. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat je er een kunt kiezen die bij je smaak en inrichting past. Glazen kandelaren zijn ook gemakkelijk schoon te maken en gaan vele jaren mee. Met alle voordelen die ze bieden, zijn glazen kandelaren ook een uitstekende keuze voor elk etentje of romantisch diner thuis.

Ze zijn er in verschillende kleuren

Glazen kandelaren met Rustik Lys Dinerkaarsen zijn er in verschillende kleuren. Je kunt kiezen uit rood, blauw, geel, groen en vele andere kleuren. Het is dus eenvoudig om een kleur te kiezen die het beste bij je inrichting past. Misschien wil je verschillende gekleurde kandelaren gebruiken voor verschillende feestdagen of evenementen. Je kunt bijvoorbeeld rode gebruiken voor Kerstmis of blauw omdat het je favoriete kleur is. De keuze is helemaal aan jou.

glazen kandelaren

Je kunt ze gebruiken voor romantische diners

Je kunt glazen kandelaren gebruiken om een ​​romantische sfeer te creëren. Als je je diner nog specialer wilt maken, gebruik dan glazen kandelaren in plaats van saaie stompkaarsen. De elegantie van het glas in combinatie met het kaarslicht zullen net dat extraatje geven waar je naar zocht.

Je kunt er een heerlijke sfeer mee creëren

Met glazen kandelaren creëer je een heerlijke sfeer. Doordat het glas het licht van de kaarsen zal weerkaatsen ontstaat er een prachtig schouwspel. Met deze kandelaren maak je een chique diner of een romantische avond nog specialer. Deze kandelaren kunnen elke plek er nog specialer en stijlvoller uit laten zien. Ook als je buiten gaat dineren met vrienden of familieleden, zijn deze kandelaren perfect.

glazen kandelaar interieur

Je kunt zo zowel binnen als buiten gebruiken

Glazen kandelaren kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Als je een meer intieme bijeenkomst met familie of vrienden wilt, overweeg dan om in het donker een glazen kandelaar op je terrastafel te gebruiken. Glas is altijd aantrekkelijk, dus het is geen verrassing dat veel mensen er de voorkeur aan geven boven andere materialen voor hun behoeften aan verlichting. 

Ze zijn gemakkelijk schoon te maken

Glazen kandelaren zijn gemakkelijk schoon te maken, of je ze nu even snel wilt afspoelen of goed wilt reinigen. Veeg ze eenvoudig af met een vochtige doek en laat ze aan de lucht drogen. Als je in de hoeken en gaten van je kandelaren moet komen, gebruik dan een zachte tandenborstel of afwaskwast, zodat je het glas niet beschadigt.