Je wilt er natuurlijk voor zorgen dat je kinderen genoeg buiten spelen, ook in het najaar. Hier is een goede oplossing voor. Zet je tuin vol met buitenspeelgoed voor je kinderen! Hieronder vind je een lijst met het leukste speelgoed voor jouw kinderen. 

1. Schommel

Met een eigen schommel kom je heel dicht bij een eigen speeltuin. Elke speeltuin heeft een schommel, dus jouw tuin kan niet zonder! Een momentje waarin jij samen met je kind kan schommelen, heerlijk.

2. Zand en water picknicktafel 

Je eigen zandkasteel maken of met een bootje varen in je eigen meer? Met de zand en water picknicktafel is het allebei mogelijk! De picknicktafel is een multifunctionele tafel. Als je de twee planken van de tafel afhaalt worden de twee bakken in de tafel zichtbaar. Deze bakken kunnen gevuld worden met zand of water. Zo kunnen jouw kinderen eindeloos spelen!

3. Een sportveld

Kinderen zitten vol met energie. Met een sportveld in de tuin kunnen zij al hun energie kwijt. Sportieve en competitieve vaardigheden worden ontwikkeld op het veld. Ook leren ze samenwerken met hun vriendjes en vriendinnetjes. Een goede toevoeging aan jouw tuin dus!

4. Een trampoline

Een trampoline hoort ook zeker tussen het leukste speelgoed voor buiten. Kinderen springen graag op de trampoline. Trampolines komen in verschillende maten en soorten. Zo zijn er ingegraven trampolines, maar ook trampolines op poten. En zijn er ook nog ronde en rechthoekige trampolines. 

Tip! BERG trampolines staan bekend om hun goede kwaliteit en hoge veiligheidsstandaard. 

5. Skelter

Samen rondjes rijden en de eerste grote afstanden afleggen doe je natuurlijk op een skelter. Met dit stoere voertuig weet je zeker dat je kinderen zich kunnen vermaken in de tuin.

6. Buiten kokkerellen in de keuken

Kinderen proberen graag nieuwe dingen uit. Zij kunnen helemaal hun eigen gang gaan met een buitenkeuken. Je kunt de buitenkeuken helemaal afstemmen op je tuin, waardoor perfect in jouw tuin design past!

buitenkeuken

7. Rekstok

Rond zwieren op de rekstok is iets wat vooral meisjes graag doen. Het is een simpel speeltoestel waar je veel en lang plezier van kunt hebben.